خواص سیاه دانه و عسل و دارچین

خواص سیاه دانه و عسل و دارچین

در این پست در مورد “خواص سیاه دانه و عسل و دارچین” برای شما عزیزان صحبت میکنیم امید واریم راضی باشید و بتواند جواب دلخواه شما را بدهد مشکلی بود  برای ما گامنت بگذارید.

خواص سیاه دانه و عسل و دارچین

خواص سیاه دانه و عسل و دارچین

خواص درمانی سیاه دانه برای درمان بیماری ها و سلامت بدن

تحقیقات نشان داده است مواد معدنی و ویتامین های موجود در سیاه دانه در درمان دیابت، سل، بیماری های قلبی و عروقی، کم خونی و میگرن مفید است.

اسیدهای چرب ضروری فراوان موجود در سیاه دانه آن را به نوعی مواد غذایی ضد سرطان تبدیل کرده که در حفظ سلامت پوست و مو نیز مفید است.

سیاه دانه آهن و پتاسیم فراوانی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث رفع مسمومیت خونی و یبوست می شود.

سیاه دانه دارای خواص بسیار زیادی از جمله در درمان سرطان ها، درمان زخم معده، نابودی سموم در کبد و نیز تنظیم سیستم گوارش بدن دارد.

 خواص و فواید سیاه دانه

خواص و فواید سیاه دانه

افرادی که بعد از ابتلا به سرماخوردگی مدام عطسه می کنند می توانند جوشانده مخلوط سیاه دانه بوداده و روغن زیتون را به مدت یک دقیقه روی پیشانی خود مرهم کنند. این مخلوط به آنها کمک می کند تا از شر عطسه ها خلاص شوند.

برخی از درمانگران طب سنتی بر این باورند که سیاه دانه جویده شده و ترکیب شده با بزاق دهان موجب درمان زگیل می شود.

افراد مبتلا به سینوزیت بهتر است در فصل پاییز هفته ای یک بار از بخور سیاه دانه استفاده کنند.

مصرف سیاه دانه در وعده های غذایی برای خانم های سردمزاجی که شیر آنها برای نوزادشان کم است موثر است و به مرور موجب افزایش شیر آنها می شود.

عسل در کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی موثر است

تهران – پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تحقیقی به خواص موثر عسل در کاهش ریسک بیماری های قلبی و عروقی در افراد با اضافه وزن و چاقی پی بردند.

به گزارش روز شنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، طبق این تحقیق، اختلال در لیپوپروتین ها و متابولیسم چربی ها، چاقی و دیابت از فاکتورهای خطر بروز بیماری های قلبی و عروقی به شمار می رود.
در این تحقیق تاثیر مصرف عسل طبیعی در مقایسه با گلوکز بر میزان وزن لیپیدهای سرم بر روی 55 نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با BMIبالای 25 واجد شرایط مورد بررسی قرار گرفت.
گروه آزمایش، روزانه 70 گرم عسل طبیعی و گروه کنترل 70گرم محلول گلوکز را به مدت 30 روز مصرف کردند و نتایج پژوهش نشان داد عسل طبیعی موجب کاهش وزن، چربی بد، کلسترول و تری گلیسرید می شود و در مقایسه مصرف گلوکز با افزایش این فاکتورها همراه است.
دراین تحقیق، نتیجه گیری و پیشنهاد شده است که کاربرد عسل طبیعی به عنوان یک ماده غذایی ارزشمند در رژیم غذایی تمام افراد می تواند ریسک بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهد. بنابراین، توصیه به استفاده از عسل طبیعی به عنوان جایگزین گلوکز نقش موثری در پیشگیری از این بیماری دارد

خواص سیاه دانه و عسل و دارچین

سیاه دانه و عسل و دارچین  مادر دارو در طب سنتی هستند. معجون دوسین یا ترکیب عسل با سیاهدانه یکی از آن ترکیبات معروف عسل است که برای درمان انواع بیماری‌ها مخصوصا بیماری‌هایی که از سردی و رطوبت ریشه می‌گیرد بسیار مفید است.

برای تهیه این معجون باید مقدار ۱ واحد سیاهدانه نیم‌کوب را با ۳ تا ۵ واحد عسل مخلوط کنید. نگذارید سیاهدانه نیم‌کوب زیاد در معرض هوا قرار بگیرد. افراد گرم مزاج یا افراد با غلبه صفرا می‌توانند برای تدبیر سیاهدانه، سیاهدانه را ۲۴ ساعت در سرکه انگور طبیعی بخیسانید . سپس بگذارند در محیط خشک شود و بعد نیم‌کوب کنند و به عسل اضافه کنند.

معجون دو سین یا ترکیب سیاهدانه و عسل برای:

درمان انواع سردردهای سرد، تقویت مغز و رفع مشکلات مغزی،  درمان روماتیسم و آرتروز مفاصل، رفع تیر کشیدن دست و پا، درمان ضایعات نخاعی، تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان سرماخوردگی‌های پی در پی، درمان تب‌های بلغمی و سوداوی، برای مردان مبتلا به پروستات، درمان عفونت ادراری، درمان سنگ کلیه و مثانه، برای دستگاه گوارش و درمان انگل روده، درمان نفخ معده و زخم معده، درمان پیسی و لک، رشد مو و درمان شوره سر، افزایش شیر مادران، جلوگیری از بیماری‌های مزمن و سرطان، تنظیم ضربان قلب، کاهش اضطراب، افزایش انرژی بدن، پیشگیری و درمان افسردگی و افزایش نشاط، افزایش میل جنسی و درمان ناباروی و افزایش تعداد اسپرم بسیار مفید است.

نسخه عمومی برای استفاده از فواید بی‌نظیر معجون دوسین: به مدت ۴۰ روز صبح‌های ناشتا یک قاشق چای‌خوری دوسین میل کنید و به مرور مقدار آن را به قاشق مرباخوری افزایش دهید.

 

در صورت بروز کیست تخمدان:

هر شب قبل از خواب ترکیب سه واحد عسل با یک واحد سیاهدانه نیم کوب به میزان یک قاشق مرباخوری میل شود.

برای عقب انداختن دوره قاعدگی:

روزی یک قاشق صبح و یک قاشق ظهر سیاهدانه و عسل میل کنید.

برای درمان پرولاکتین بالا:

پودر سیاهدانه ۱۰۰ گرم را با ۴۰۰ گرم عسل مخلوط کنید و هر ۸ ساعت یک قاشق غذاخوری از آن میل کنید.

برای درمان سنگ کلیه و مثانه:

سیاهدانه و عسل یا همان دوسین را روزی چند قاشق چای خوری میل کنید.

برای درمان جوش‌های سفید، زیرپوستی و بدون التهاب:

معجون دوسین را به جوش‌ها بمالید.

برای نشاط بیشتر در صبحگاهان:

به چایتان چند قطره روغن سیاهدانه، کمی عسل و چند پر نعنا اضافه کنید.

برای رفع دردهای دوران قاعدگی:

هر شب یک قاشق مربا خوری از مخلوط پودر سیاهدانه، عسل، رازیانه و بومادران مصرف کنید.

اگر تریگلیسیرید و کلسترول بالا دارید:

به ترکیب سیاهدانه و عسل نیم واحد سرکه طبیعی اضافه کنید و نوش جان.

از بین بردن موهای زاید از دغدغه‌های افراد محسوب می‌شود. خیلی از ما این سوال را داریم که از چه روشی برای زدودن موهای زائد استفاده کنیم.

رژیم جدیدی گرفته‌ایم یا تازه شروع به ورزش کرده‌ایم اما اولین تاثیری که در ظاهرمان می‌بینیم لاغر شدن صورت است و زار و نزار به نظر‌رسیدن.

همه ما تا به حال، حداقل به یکی از انواع عفونت دچار شده‌ایم. از گلو درد، دندان درد و جوش های چرکی گرفته تا عفونت های پر دردسرتر مثل عفونت ادراری.

میگرن از آن کابوس‌های تمام نشدنی است که برخی مجبورند سالیان سال با آن دست و پنجه نرم کنند و ساعات زیادی زجر و عذاب را تحمل کنند

شاید شما هم جزو کسانی باشید که می‌خواهید روشی طبیعی برای تقویت موهای عزیزتان پیدا کنید.بعضی‌ها از همان بدو تولد موهای ضعیف و کم‌پشتی دارند.

بعضی از افراد همیشه با مشکل “جوش سرو کار دارند. بعضی هم وقتی جوش می‌زنند  می‌فهمند که قرار است به یک مهمانی حسابی دعوت شوند!

گیاهان دارویی و داروهای گیاهی برای پیشگیری و درمان زخم معده- مانند بسیاری از بیماری های مزمن دیگر- پیشنهادات قابل اطمینانی دارند.

سنگ کلیه یکی از سخت‌ترین بیماری‌های رایج بین افراد است. به طور مععمول خیلی‌ها را می‌شناسیم که حداقل یک بار دچار سنگ کلیه شده‌اند

مخلوط عسل و دارچین درمان کننده بسیاری از بیماری ها در زمان قدیم و حال می باشد.

در این مقاله با عسل و دارچین، درمان کننده بسیاری از بیماری ها آشنا می شویم.

ورم مفاصل
– یک قسمت عسل را در 2 قسمت آب گرم حل کرده و به آن 1 قاشق چای خوری پودر دارچین بیافزایید. خمیر حاصله را روی محل درد به آرامی بمالید. درد بعد از 15 دقیقه از بین خواهد رفت.
– همچنین بیماران دچار ورم مفاصل می توانند، 1 فنجان آب داغ را با 2 قاشق عسل و 1 قاشق چای خوری پودر دارچین مخلوط کرده و بنوشند. این عمل را هر روز باید انجام دهند تا بیماری شان معالجه شود.
– مطالعات انجام شده روی این بیماران نشان داده است که، اگر این بیماران قبل از صبحانه مخلوط 1 قاشق غذاخوری عسل با 4/1 قاشق چای خوری پودر دارچین را میل کنند، درد آنها بعد از 1 ماه از بین خواهد رفت. بیماران مورد مطالعه نمی توانستد راه بروند اما بعد از استفاده از این روش، توانستند به راحتی شروع به راه رفتن بدون درد کنند.

جلوگیری از ریزش مو
– قبل از حمام کردن، 1 قاشق غذاخوری عسل به همراه با 1 قاشق چای خوری پودر دارچین مخلوط کرده و روی سر خود بمالید و 5-15 دقیقه صبر کنید و سپس موهای خود را بشوئید.

عفونت مثانه
– 2 قاشق غذاخوری عسل به همراه با 1 قاشق چای خوری پودر دارچین را در 1 لیوان آب گرم حل کرده و آن را بنوشید. این روش باعث می شود که میکروب های مثانه را از بین برود.

درد دندان
– 5 قاشق چایخوری عسل به همراه با 1 قاشق چای خوری پودر دارچین مخلوط کرده و خمیر حاصله را روی دندان خراب بمالید. این عمل را 3 بار در روز انجام دهید تا دندان خراب و دردناک درمان شود.

کلسترول
– 2 قاشق غذاخوری عسل به همراه با 3 قاشق چای خوری پودر دارچین را در مقداری برابر 2 لیوان چای حل کرده و آن را بنوشید. بدین وسیله بعد از 2 ساعت کلسترول خون به اندازه 10درصد پایین می آید.
– تحقیقات اخیر نشان داده است که مصرف عسل خالص در درمان بیماران مبتلا به کلسترول بسیار مفید است.

سرماخوردگی
– به مدت 3 روز از مخلوط 1 قاشق غذاخوری عسل گرم با 4/1 قاشق چایخوری پودر دارچین استفاده کنید. این روش برای درمان سرفه مزمن، سرماخوردگی و سینوزیت به کار می رود.
– عسل محتوی مواد مفید طبیعی است و به این ترتیب از آنفلوآنزا و سرماخوردگی جلوگیری می کند.

ناباروری , باردار شدن
– زنان می توانند از پودر دارچین برای باردار شدن استفاده کنند.
– زنان نابارور مقداری پودر دارچین را با 2/1قاشق چای خوری عسل مخلوط کرده و آن را به طور مرتب در روز روی لثه یا دهان خود قرار دهند. این کار باعث می شود که مخلوط حاصل از طریق بزاق وارد بدن شود.
– مردان 2 قاشق غذاخوری عسل را قبل از خواب میل کنند تا این مشکل برطرف شود.
معده درد
– مخلوط عسل و پودر دارچین ، درمان کننده درد معده، زخم معده و نفخ می باشد.

بیماری قلبی
– خمیر عسل و پودر دارچین را تهیه کنید و آن را بر روی نان به جای مربا قرار دهید. این روش را به طور مرتب به عنوان صبحانه میل کنید.
– این روش باعث پایین آوردن کلسترول، کاهش ضربان قلب، به راحتی نفس کشیدن، بهتر شدن جریان خون و جلوگیری از بیماری قلبی می شود.

بهبود سیستم ایمنی
– استفاده روزانه از عسل و دارچین باعث حفاظت بدن از باکتری و ویروس می شود.
– عسل، محتوی مقدار زیادی ویتامین و آهن می باشد و بدن را مقاوم می کند.
– استفاده روزانه از عسل، باعث عملکرد بهتر گلبول های سفید خون می شود و درنتیجه بهتر با ویروس ها و باکتری های وارد شده به بدن می جنگد.

سوء هاضمه
– قبل از هر وعده غذا، پودر دارچین را روی 2 قاشق غذاخوری عسل بریزید. این کار باعث می شود که اسید معده ترشح شود و غذای وارده به معده را هضم کند و از سوء هاضمه جلوگیری کند.

تاول
– 3 قاشق غذاخوری عسل با 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین مخلوط کرده و قبل از خواب، روی تاول بگذارید و صبح مخلوط مالیده شده بر روی تاول را با آب گرم بشویید. اگر این کار را به مدت 2 هفته هر روز انجام دهید، تاول را از ریشه از بین خواهید برد.

عفونت پوستی
– تمام عفونت های پوستی و اگزما با استفاده از عسل و پودر دارچین درمان می شوند.

کاهش وزن
– 1 فنجان آب،عسل و پودر دارچین را هر روز و قبل از صبحانه با معده خالی بنوشید.
– اگر مخلوط گفته شده را هر روز بنوشید، از تجمع چربی در بدن جلوگیری کرده و باعث کاهش وزن می گردد.

سرطان
– عسل و دارچین، درمان کننده سرطان های معده و استخوان شناخته شده است.

چگونه عسل باعث بهبودی زخم میشود

زمانی که عسل با رطوبت بدن تماس پیدا می کند. آنزیم گلوکز اکسیداز که توسط زنبورها در عسل ایجاد شده است به آرامی آزاد می شود و پراکسید ئیدروژن ضد عفونی کننده به میزان زیادی آزاد می شود و می تواند در حدی که به خود بافت آسیب نرساند، باکتریها را نابود کند. در ادامه با جذب مایعات و مواد مقوی به منطقه آسیب دیده باعث رشد سلولی و جلوگیری از خشک شدن زخم می شود.
فعالیت استمیک عسل باعث حضور یک لایه از مایع بین بافتها و بانداژ می شود و باعث می شود در هنگام نیاز بدون درد جابه جا شود و سلولهای جدید پاره نشود. به همین جهت در برخی بیمارستانهای دنیا برای درمان زخم بستراز ترکیبات آن استفاده می شود.
ویژگی های منحصر به فرد:1_ به راحتی هضم می شود: مولکول های قند موجود در آن می توانند به راحتی به سایر قندها تبدیل شوند، به همین جهت حتی حساس ترین معده ها نیز می تواند آن را به سادگی هضم کند.
2_ منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان است: نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و همچنین بیماریهای قلبی دارد.
3_ سطح کالری آن پایین است: در مقایسه با سایر مواد قندی ۴۰% کمتر کالری دارد، هرچند انرژی آن بسیار بالاست، اما به وزن بدن شخص اضافه نمی کند.
4_ به سرعت در خون پخش می شود: وقتی با میزان مناسبی آب مخلوط شود. پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود و با آزادسازی ملکول قند به عملکرد بهتر مغزکه اصلی ترین مصرف کننده قند در بدن است، کمک می کند و مانع بروز خستگی می شود.
5_ در سلامت و ساخت عوامل خونی مؤثر است: بخش مهمی از انرژی مورد نیاز برای این مورد تأمین می کند، به علاوه باعث تمیز شدن خون می شود

خواص اثبات شده داروئی عسل در علم پزشکی

خواص اثبات شده داروئی عسل در علم پزشکی به شرح زیر است :

خواص ضد باکتریایی و آنتی بیوتیکی و همچنین خاصیت ضد التهابی عسل.

گلوکز و فروکتوز عسل سریعا جذب شده و به انرژی تبدیل می شوند.

اعمال کبد را فعال کرده و در دفع سموم (دتوکسکشین) از کبد مؤثر است.

حرکات و ترشحات روده را بهبود می بخشد.

عسل دارای یک اثر ملین بوده و ترشحات روده ها را تحریک می کند. فشار اسمزی بالا، وجود ترکیبات معطر و استیل کولین باعث بروز این اثرات می شود.

از گذشته تا کنون از عسل در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شده است. مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن است. در حالی که عسل یک ماده کاملاً خوراکی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد ، و لیکن میکروب ها در معرض عسل نابود شده و اجساد آنها نیز به مرور از بین می رود. زیرا عسل حاوی آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز است.

در گذشته از این خاصیت عسل برای از بین بردن پینه های دست و پا سود می جستند. عسل حاوی آنتی اکسیدان است، از این رو مصرف آن برای سلامت قلب و عروق مفید است. عسل به سلامت پوست کمک می کند و ضد پیری است. در قدیم هر دارویی را با عسل مخلوط می کردند، زیرا خاصیت بهبود بخشی داروها را چند برابر می کرده و امروزه هم از عسل در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می کنند. از عسل در فرآورده های ضد سرفه بطور مستقیم و غیرمستقیم استفاده می شود . مزه مزه و غرغره شربت عسل برای برطرف کردن زخم های دهان و ورم گلو بسیار سودمند است. عسل ضد آسم است.

عسل با اینکه بسیار شیرین است، برای دندان ها و لثه مضر نیست، بلکه لثه ها را سالم می سازد و دندان ها را سفید می کند. دستگاه گوارش را پاک می سازد و ضد اسهال است. در تحقیقات ثابت شده اثر بسیار مفیدی برعفونت های معده دارد. از این رو ضد زخم معده و دستگاه گوارش است.
عسل در درمان آب مروارید ( کاتاراکت ) مفید است.
عسل بادشکن است و برای معالجه قولنج روده تجویز می شود و در مسمومیت های غذایی، دستگاه گوارش را پاک می سازد. دوست کبد و پادزهر است، پس در بیماری های کبدی مصرف آن مفید است عسل خواب آور است و به مبتلایان به بیماری کم خوابی توصیه می شود که قبل از خواب چند قاشق مرباخوری عسل میل کنند. برای رفع کم اشتهایی مفید است و کلاً جریان خون را در بدن بهبود می بخشد. از این رو به رشد عضلات کمک می کند، پس برای بچه های کم اشتها و افراد ورزشکار بسیار مفید است. عسل گرفتگی مویرگ ها را باز می کند و برای عروق بسیار مفید است. پس سالمندان اگر هر روز شربت عسل و لیموی تازه بنوشند، عمر طولانی تری خواهند داشت.

بررسی مقالات سال های 1984 تا 2001 نشان می دهد حداقل 25 تحقیق راجع به اثرات ضد زخم عسل انجام شده که نتایج آنها مثبت بوده است. عسل به عنوان التیام دهنده زخم و نگهدارنده پوست مورد تأیید قرار گرفته است. همچنین 40 مورد دیگر نشان داده ، عسل دارای اثرات ضد خونریزی با موفقیت 88 درصد بوده که این عمل به همراه اثرات ضد میکروب نیز بوده است.
خاصیت ضد میکروبی در عسل با PH حدود 2/3 تا 5 به هیدروژن پراکسید(H2O2) مرتبط بوده که از تغییرات آنزیمی گلوکز به گلوکونیک اسید حاصل می شود. به هرحال اثرضد میکروبی عسل پس از گرم شدن یا در معرض آفتاب قرار گرفتن کاهش می یابد. عسل ماده ای کاملاً خوراکی است ، ولی در موارد استثنایی ممکن است به اسپورعامل بوتولیسم آلوده باشد که ایجاد سم کرده و مسمومیت زاست ، به همین دلیل مصرف آن برای کودکان زیر یک سال ممنوع است.

بعضی افرد ممکن است نسبت به دانه های گرده موجود درعسل حساسیت داشته باشند. ممکن است بعضی از زنبورها به گل خرزهره و چند گل سمی دیگر عادت کنند و محصول سمی تهیه نمایند که البته این کار به ندرت اتفاق می افتد. از مصرف این ماده بسیار مفید غافل نشوید و از فواید زیاد آن سود بجویید.

درمان زخم با عسل

گروهی از محققان می‌گویند با مالیدن عسل بر روی زخم یک فرد مبتلا به دیابت می‌توان از لزوم قطع یک پای عفونی پیشگیری کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از مدیسون، پزشکی در “دانشگاه ویسکانسین که شش بیمار دیابتی خود را از خطر قطع عضو نجات داده است، آزمایشی را برای ترویج استفاده گسترده از عسل درمانی آغاز کرده است.

در این درمان پس از برداشت پوست و باکتری مرده لایه ضخیمی عسل وارد زخم می‌شود.

“جنیفر ادی پروفسور دانشکده پزشکی و بهداشت عمومی دانشگاه ویسکانسین گفت،

عسل به دلیل خاصیت اسیدی خود باکتری را از بین می‌برد و از بروز عوارض مقاومت باکتریایی که در مصرف آنتی بیوتیک‌های استاندارد دیده می‌شود پیشگیری می‌کند.

وی این موضوع را برای بهداشت جهانی بسیار حائز اهمیت خواند.

ادی گفت، افراد مبتلا به دیابت معمولا از جریان خون ضعیفی برخوردارند و از آنجا که توانایی آنان برای مبارزه با عفونت کاهش می‌یابد، زخم‌هایشان به سختی درمان می‌شود.

وی افزود، تقریبا هر900ثانیه یک قطع عضو ناشی از دیابت در جهان انجام می‌شود.

ادی ابراز امیدواری کرد که اگر بتوان ثابت کرد که عسل موجب شفای زخم افراد دیابتی می‌شود می‌توان امیدهای تازه‌ای برای بسیاری از بیماران مبتلا به دیابت بوجود آورد. وی احتمال این امر را بسیار زیاد توصیف کرد.

عسل درمانی هم اکنون در نیوزیلند برای درمان زخم‌های بستر و در اروپا بعنوان یک شکل درمان‌جایگزین استفاده می‌شود.

منبع: ایرنا

خواص درمانی دارچین:

  • یک قاشق مرباخوری پودر دارچین به اندازه یک لیوان آب انار حاوی آنتی اکسیدان است.
    ▪ دارچین سرشار از کلسیم، آهن، ویتامین C،K، منگنز و فیبر است.
  • عفونت های قارچی. برطبق انستیتوی ملی سلامت آمریکا، سینامالدئید (یک ماده شیمیایی موجود در دارچین سنا) می‌تواند در مقابله با عفونت های باکتریایی و قارچی کمک کند.
  • استنشاق روغن دارچین، تمرکز ذهنی و حافظه را بهبود می بخشد.
  • برای پیشگیری از فاسدشدن گوشت به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.
  • پاشیدن مخلوطی از روغن دارچین، میخک، اکالیپتوس، لیمو و رزماری ۹۹درصد باکتری های موجود در فضا را از بین می برد.
  • افزودن آن به چای، گرفتگی سینه و مجرای تنفسی را التیام می بخشد.
  •  افزودن آن به چای و سوپ حالت تهوع را کاهش می دهد.
  • در برخی بیماران مبتلا به آسم و دارای خلط غلیظ در سینه مفید می‌باشد.
  • بیماری آلزایمر. برطبق تحقیقات جدید، مواد موجود در دارچین می‌تواند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کرده و یا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید.
  • اچ آی وی. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که دارچین می‌تواند بصورت بلقوه برضدویروس اچ آی وی، مفید باشد. کاراترین نوع دارچین بر علیه ویروس اچ آی وی 1 و 2 نوع چینی (سنا) آن می‌باشد.
  • بیماری ام اس (Multiple Sclerosis). دارچین می‌تواند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش داده و بجای بعضی از داروهای گران قیمت که برای این بیماری استفاده می‌شوند، مصرف شود.
  • یکی از خواص دارچین به دلیل طبیعت گرم آن، افزایش‌دهنده قوای جنسی است.
  • کاهش اثرات منفی غذاهای پرچرب. رژیم غذایی پر دارچین می‌تواند اثرات منفی خوراکیهای پرچربی را کاهش دهد.
  • دارچین، به جز درمان اختلال های گوارشی، خاصیت آرامش بخشی دارد.
  • دارچین قند و کلسترول خون را کنترل می کند و از آن برای درمان سوء هاضمه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده می شود.
  • افرادی که آلرژی دارند نباید از مصرف دارچین در غذاهای خود پرهیز کنند زیرا موجب تشدید آلرژی نمی شود.
  • دارچین، رمز جوانی است، مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگه می دارد .
  • بهترین دارو برای دردهای عضلانی است .
  • به عنوان تب بر استفاده می شود.
  • دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد که آن هم قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است. اگر حس می کنید ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید.
  • حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است.
  •  اثر آرام کننده و شاد کننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است. در حقیقت می‌توان گفت دارچین، والیوم گیاهی است، زیرا در دارچین ماده ای به نام Cinnamodehyde وجود دارد که روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش دارد.
  •  دارچین رگ ها را باز می‌کند و باعث بهبود گردش خون می‌شود.
  • برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در کاهش فشار خون بوده است.
  • دارچین دارای خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و حتی می‌توان گفت که اثری مشابه پنی سیلین و آنتی بیوتیک دارد.
  • استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت می‌کند.
  • دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض است و به عنوان تقویت کنندۀ عمل هضم غذا و جریان گردش خون به کار می‌رود.
  • همچنین، به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می‌شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می‌رود.
  •  از دارچین برای رفع سوءهاضمه، به ویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده می‌شود.
  • مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده ، زخم معده را نیز درمان می‌کند.
  • نیرو بخش و مقوی است و برای خفقان، وسواس، وحشت و جنون و تقویت معده و کبد و رفع بدبویی دهان، قطع سرفه های رطوبی، تنگی نفس بسیار مفید است. خوردن دم کرده آن با سرکه و مصطکی برای سکسکه رطوبی نافع است. ضماد آن برای رعشه و رفع تب و لرزهای بلغمی و سوداوی و تسکین درد آن مفید است.
  •  دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد. برای اینکه بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، می‌توانید موقع دم کردن چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد